Интериорен дизайн от Sfumato

За нас

Представяне

 

Търсите фирма за интериорен дизайн в София

 

Чудите се къде да намерите най-добрата цена и най-високото качество? Заповядайте при нас! Интериорен дизайн на апартаменти, офиси, заведения, спа центрове. Това е малка част от нещата, които можем да Ви предложим.

Защо да изберете Sfumato

 Предлагаме висок клас интериорен дизайн и сме добри, гъвкави в работата си. Предоствяме на клиентите си комплексна услуга, от проекта през реализациите и обзавеждането, до ключа.

Нашия опит

Екипът, създал фирмата е кален в решаването на интериорни проблеми и реализацията на множество обекти част, от които са:

Сити Център София, Летище София, Мол Плевен, Мол Ямбол, Комплекс Лозен Хайдс офиси на Сектрон в страната и чужбина и много други.

Какво предлагаме?

Интериорен дизайн - това е нашата страст. Мисълта за дизайн е винаги с нас. Стремежът към самоусвършенстване никога не стихва. Не спираме да създаваме наши собствени концепции, виждайки в тях дизайн от утрешния ден.

Реализацията на един интериорен проект, който включва в себе си множество елементи и иновативни материали изисква познания, опит и творчески подход. Кой би реализирал по-добре един проект от неговия създател, човекът планирал и обмислил всичко до най-дребния детайл? Ние от Sfumato се ангажираме освен с интериорния дизайн и с пълната реализация на Вашия проект. Разполагаме със собствена добре подготвена строителна бригада, реализирала множество интериорни проекти. Ангажираме се с абсолютно целия спектър от дейности свързани с реализацията на даден обект до ключ.

Sfumato предлага  консултации на своите клиенти относно правилния избор при подбор на интериорни и екстериорни цветови решения, подбор на обзавеждане, осветителни тела, декоративни бои и мазилки, подови и стенни покрития и др.

Кои сме ние?

  • Мисия

    Нашата мисия е да превърнем Вашите мечти в реалност, да надминем и най-смелите очаквания в интериорния дизайн и реализацията му.

  • Визия

    Според  нас няма невъзможни неща, има само незапочнати! За всяко ново начинание се изисква постоянство и старание! Визирайки крайната цел, влагайки цялата си страст, познание и опит в пътя към нея, претворяваме фантазията в реалност.

  • Стратегия

    Внимателно  планиране с прецизност към детайла във всеки интериорен проект е ключа към нашия успех.

Референции

Сп. Идеален дом
Сп. Идеален дом Списания
ASBIS
ASBIS Клиенти
LOZEN HEIGHTS
LOZEN HEIGHTS Клиенти
UBISOFT
UBISOFT Клиенти
SECTRON
SECTRON Клиенти
AUTO ITALIA
AUTO ITALIA Клиенти
МОЛ ЯМБОЛ
МОЛ ЯМБОЛ Клиенти

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sfumatod/public_html/about.php on line 370