LED осветление

Услуги

LED осветление

LED осветление

 

Вдъхновени от концепцията за устойчиво развитие и грижата за околната среда ние създадохме Sfumato green и станахме дистрибутори на фирма V-tac
Това е бранд в основата на , чиито приоритети е да насочи вниманието на нашите клиенти, към закупуването на стоки допринасящи за едно по-зелено бъдеще. След като светодиодните продукти направиха революция в осветлението ние преминахме изцяло на лед осветление в нашата дейност. LED продуктите използват 85% по малко електроенергия от обикновенните крушки, не съдържат живак и ще Ви служат много по дълго.


LED осветлението изглежда много по-добре!


Използването диодно осветление позволява безкрайни нови възможности за дизайн на осветителни тела. Това е решение, което в комбинация със транслуцентни опънати тавани може да се превърне в основен акцент и да придаде неподражаема уникалност на Вашия дом или офис.


LED крушки не се притеснявайте!


LED крушките могат да се използват и с осветителните тела, които вече сте си закупили.
Чрез използването диодно осветление се постига по-добра осветеност и невероятни дизайнерски решения подчертаващи собствената Ви уникалност. LED осветлението щади околната среда и пести вашите финанси!